Halogeen Lamp - Gloei Lamp - websolutionz's Blog

Web Solutionz

SEO's are rare .......................

Halogeen Lamp - Gloei Lamp

Posted

Een gloeilamp is actually een lichtbron. In een zuurstof-arme glazen bol wordt een gloeidraad happy een elektrische stroom verhit youngster een zeer hoge temperatuur. Zodra de gloeilamp op een geschikte spanningsbron wordt aangesloten gaat door de gloeidraad een stroom lopen, waardoor deze zo sterk wordt verhit dat deze licht gaat uitzenden.

Een led sunlight wordt nauwelijks pleasant en is actually tril- en schokbestendig. De lichtterugval in de lichtopbrengst over de gehele termijn is actually nurse dan 30%. De eerste generatie ledlampen kon niet gedimd worden, maar dimbare modellen zijn inmiddels op de markt. Door de geringe grootte kunnen led lampen in allerlei vormen en formats verwerkt worden. Ze zijn daarmee geschikt om niet alleen als hoofdverlichting, maar ook als feestverlichting (bijvoorbeeld kerstverlichting) gebruikt te worden. In 2016 werd een magnetische bevestiging voor led lichtbronnen ge ntroduceerd.

De eerste generatie continued to be in verhouding duur en possessed really geen substantial hoger rendement dan de gloeilamp. De huidige (vierde) generatie spaarlampen is actually goedkoper te produceren en heeft een hogere effici ntie.

In 2003 kwamen de eerste halogeenlampen op de markt met HIR-technologie (Halogen Infra Reddish). Dit zijn laagspanningslampen satisfied ingebouwde reflector. De reflector weerkaatst de infrarode warmtestraling terug naar de gloeidraad, en helpt zo mee om de temperatuur truck de draad hoog te houden; de warmtestraling wordt als het ware "hergebruikt". Het rendement truck dit kind is actually dan ook aanzienlijk hoger (little one ca. 40 lm/W).

De eerste generatie stayed in verhouding duur en possessed in fact geen significant hoger rendement dan de gloeilamp. De huidige (vierde) generatie spaarlampen is actually goedkoper te produceren en heeft een hogere effici ntie.

Armaturen dienen dusdanig te zijn uitgevoerd dat emergency clinic geen verblinding optreedt bij de waarneming truck voorwerpen. Emergency clinic dient schaduwwerking aanwezig te zijn; dit is actually voor een natuurlijke waarneming noodzakelijk. De constructie dient verder zo te zijn dat de door de lichtbron ontwikkelde warmte voldoende wordt afgevoerd. Het armatuur magazine in geen geval zo pleasant worden dat emergency clinic brandgevaar ontstaat from de isolatie beschadigt.

Een armatuur is actually een draagconstructie satisfied lamphouder( s), voor n from meer lichtbronnen (truck het Latijn armatura = bewapening, uitrusting; arma = wapen). In de volksmond wordt zowel het armatuur, de lichtbron, from het samenstel ervan, veelal een 'sunlight' genoemd.

In tegenstelling youngster de pl-lamp waarbij het voorschakelapparaat in de armatuur zit, zijn bij de spaarlamp zowel voorschakelapparaat als starter ingebouwd.

In tegenstelling little one de pl-lamp waarbij het voorschakelapparaat in de armatuur zit, zijn bij de spaarlamp zowel voorschakelapparaat als starter ingebouwd.

Op 17 februari 2009 werd door de Europese Unie een akkoord bereikt op het verkoopverbod truck gloeilampen. Dit houdt in dat de standaard gloeilamp zoals in dit artikel beschreven na 2012 niet langer verkocht wordt voor "huis, tuin en keuken" verlichtingsdoeleinden. Uiteraard zullen emergency clinic altijd speciale toepassingen zijn waarbij de opgewekte warmte (die nu als verlies gezien wordt) juist noodzakelijk is actually. Denk hierbij aan toepassing in terraria from in lava-lampen.

For More Information About Sylvania GU10, Tip kaars lamp, Calex Goldline, Calex Lamp, Led Flower, Globe lamp, Sylvania led, Sylvania lamp, Flame lamp, Filament lamp, Led spot, Halogeen lamp, Led lamp, Gloei lamp, Spaar Lamp

Comments (0)

Add Comment
Comments Options
Sort comments by:

blog archive


get in touch

You must login or register in order to get in touch.